Световни асове от индустрията на красотата пристигат в Пловдив за откриването

...
Световни асове от индустрията на красотата пристигат в Пловдив за откриването
Коментари Харесай

Световни асове от индустрията на красотата идват в Пловдив

Световни асове от промишлеността на красотата пристигат в Пловдив за откриването на юбилейното ХХХ-то издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата.

Лентата ще бъде прерязана за първи път от първата дама посланичка на Италия в България, Н. Пр. Джузепина Дзара, от в 11 часа на 5 април пред палата №2 на Международен панаир – Пловдив. По този метод ще бъде сложено началото на едно незабравимо събитие, което обещава ще покаже модерните трендове и нововъведенията в промишлеността на хубостта.

Друг специфичен посетител ще бъде Мис България 2024 Елизабет Кравец, която е и лице на Christian of Roma. 

В рамките на фестивала ще бъде представянето на " PLAY " BES Trend Collection, водено от маестро Саверио Палма, което обещава едно неповторимо прекарване на най-новите трендове в колористиката, подстригването и стилизирането. Събитието ще се състои на 6 април от 14 часа. Заедно с българския екип на марката, ще се представи игра на светлини, форми и цветове, които очаровават и изумяват.   

Италианският фестивал на хубостта и прическата ще се организира от 5 до 7 април и обещава освен нововъведения и трендове в промишлеността, само че и едно незабравимо преживяване за всички фенове. Свръхновостите в продуктовите серии и трендовете в промишлеността на грижата за косата ще бъдат показани от световноизвестни марки като Mounir, Alfaparf Milano, Cotril, BES, Diapason Cosmetics Milano и Upgrade. Иновативни способи и лечения, в това число новаторската система за надълбоко възобновяване на косата благодарение на инфрачервени лъчи - Upgrade, ще предложат нови благоприятни условия за салоните за хубост и техните клиенти.  

Събитието съставлява сцена както за показване на най-новите прически, на техники за постигането им и на революционни артикули, по този начин и за професионално усвършенстване. Модният фест счетава бизнес, хармония и занимания.

На фестивала ще бъде показан и световноизвестният бранд Mounir, чийто извънреден представител за България е Christian of Roma. Официалният екип от учащи Анита Банкова, Неделчо Железчев и Ивайло Костов ще се причислят към  събитието, подготвени да споделят какви са новините към марката, ще опишат запредстоящите обучения и по какъв начин всеки може да стане част от армията на Мунир. 

Специално за откриването на юбилейното издание на фестивала арт директорът на Christian of Roma Academy Маурицио Пироло ще направи шоу под надпис " Ретроспекция - взор в предишното ". На ревюто зрителите ще имат възможност да видят негови вдъхновяващи творения, готови за Christian of Roma през годините, които до през днешния ден вълнуват с иновативността си. 

„ Искам да изкажа моята огромна признателност на президента на Christian от Roma Елена Кристиано, която ми гласоподава за следващ път огромно доверие. На шоуто ще покажа неповторими структури за коса и хората сьс сигурност ще се учудят по какъв начин е взможно човек да има толкоз доста неща на главата си “, споделя Маури. 

Междувременно Маурицио Пироло отбелязва 40 години творчество, като до ден сегашен визията и погледа му за красивото не стопират да радват и въодушевяват експертите в сферата.

В събота от 11 часа българският екип на италианския бранд Alfaparf Milano ще презентира модерните цветове, които може да се постигнат с палитрата на Evolution of the Color. 

Водещ на ХХХ-то юбилейно издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата от 5 до 7 април ще бъде Ива Екимова. 

В рамките на фестивала компанията Christian of Roma ще отпразнува и своя 30-и рожден ден на 6 април с голямопарти в пловдивския клуб Bushido. Шоуто Timeless ще позволи на гостите да преживеят миналото и бъдещето по едно и също време. Част от него е отдадена на оценяването на емблематичните прически, които от години бележат промишлеността. Най-желаните визии и цветове за косата на века. За музикалната част ще се погрижат Преслава и диджей Дамян.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР